RenoPont

Ránk az elsőtől az utolsó lépésig számíthatsz!

A RenoPont kezdeményezést azért hívta életre öt elismert, független hazai szakmai szervezet – az Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ, a Magyar Energiahatékonysági Intézet, az AACM Central Europe Llc, az IMRO-DDKK Környezetvédelmi Nonprofit Kft. és a Magyar Családi Ház Tulajdonosok Egyesülete –, hogy az energiahatékonysági felújítást (hőszigetelést, fűtéskorszerűsítést, nyílászárók cseréjét) fontolgatók minden szükséges információt, tanácsot egyetlen helyen érjenek el. Lássuk, milyen lépései vannak egy a RenoPont közreműködésével tető alá hozott, zökkenőmentes és kiszámítható energetikai felújításnak!

Természetesen minden a tájékozódással kezdődik, amit a legjobb a RenoPont honlapján megtenned! Weboldalunkon megvalósult jó példákon keresztül mutatjuk be, mennyi energiát (és ezzel pénzt) lehet spórolni egy mélyfelújítással.. Menüpontjaink közt böngészve tisztába kerülhetsz a legfontosabb fogalmakkal, egyúttal számos gyakorlati segítséget is kaphatszÖsszefoglalva: mindent megteszünk, hogy a tervezgetésből egy megalapozott, jó döntés legyen!

Ha megszületett az elhatározás, első, díjmentes tanácsadásunkon személyesen egyeztetheted a részleteket tapasztalt szakértőinkkel. Legyenek akár műszaki, energetikai, pénzügyi vagy épp jogi kérdéseid, kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy átlásd azt a folyamatot, amelynek a végén egy szebb, korszerűbb, értékesebb, komfortosabb, egészségesebb és alacsonyabb rezsiköltségű otthon vár Rád!

Ezt követi az energetikai felmérés, az energiahatékonysági tanúsítvány elkészítése, amely nélkülözhetetlen a lehető legpontosabb, a lehetőségekhez és az igényekhez leginkább illeszkedő felújítási tervek megszületéséhez. Tapasztalatok szerint a RenoPont ezen szolgáltatásával elkerülhetők az energetikai korszerűsítések leggyakoribb zsákutcái.

Szintén kulcsfontosságú képbe kerülni minden szóba jöhető pénzügyi lehetőséggel, támogatással, hitellel – a RenoPont erről is gondoskodik! Munkatársaink igény esetén az ügyintézésben, pályázatírásban is segítenek, hogy a lehető legtöbb anyagi forrás álljon rendelkezésedre egy valódi előrelépést jelentő, átfogó energetikai felújításhoz.

A RenoPont küldetése nem ér véget a tervek véglegesítésével: ha inkább átadnád a szervezést és a sok apró döntés terheit a felújítás előkészületei során, teljes körű projektmenedzsment szolgáltatásunk révén segítünk a különböző engedélyek beszerzésében, a megbízható kivitelezők kiválasztásában, azok koordinálásában vagy épp az optimális termékek megtalálásában.

Most jön a legnagyobb falat: a kivitelezés. Ezen a téren is levehetszjó pár terhet a válladról, például, ha hozzáértő műszaki ellenőrt bízol meg a munkálatok nyomonkövetésével. Így elkerülheted, hogy neked kelljen ellenőrizned a kivitelezők pontosságát: helyetted a műszaki ellenőr garantálja a feladatok szakszerű és tervek szerinti kivitelezését.

Az energetikai felújítás lezárultakor is lehetnek olyan tennivalók, amelyhez jól jön a szakértői támogatás. Érdemes például egy újabb energiatanúsítványt készíttetni, hogy a látványos eredmények az ingatlan értékében is megjelenjenek. A RenoPont pedig a garanciális javításokkal, jótállással, jogorvoslattal kapcsolatos információkkal is szívesen áll a felújítók rendelkezésére!

Végezetül, gondolunk azokra is, akik már túl vannak az energetikai felújításon: tippeket, tanácsokat adunk otthonod takarékos használatára, legyen szó a fűtésről, melegvíz-használatról, mosásról, világításról vagy más elektromos berendezés energiatakarékos használatáról. A hozzánk beérkező visszajelzések révén pedig folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, így aki ezután fordul hozzánk, még inkább biztos lehet abban, hogy egy mindenre kiterjedő, profi, valós segítséget jelentő partnerre talál a RenoPontban!

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.