RenoPont

3. Energetikai felmérés

Magyarországon nagyon sok energetikai felújítás nem hozza a tervezett megtakarítást, és más problémák is jelentkezhetnek: elszálló költségvetés, egymásnak ellentmondó kivitelezők vagy megjelenhet a frissen felújított otthonunkban a penész. A RenoPont szolgáltatása úgy lett kialakítva, hogy mindezek a zsákutcák elkerülhetőek legyenek, ennek alapja pedig a szakértői tervezés. Az energetikai felmérés fontosságáról, az energetikai szakértő igénybevételéről és az energiatanúsítványról itt olvashatsz részletesen:

Szolgáltatásaink között megtalálod az energetikai felmérést, az energiatanúsítvány készítését, valamint felújítási terv készítését, becsült pénzügyi kalkulációval. A RenoPont operátorai is rendelkezésedre állnak, ha általános műszaki, energetikai kérdésed merül fel, és társasházkezelő ügyfeleink részére is szívesen adunk energetikai felújítással kapcsolatos tanácsokat.

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.