RenoPont

Infónapot tartottunk Józsefvárosban

A RenoPont 30 állomásos, országos roadshow első állomása a VIII. kerület volt, ahol január 27-én, 16 órától vártuk az érdeklődőket a Mátyás téri Kesztyűgyár Közösségi Házban. Az eseményt Dr. Erőss Gábor józsefvárosi alpolgármester nyitotta meg, aki a klímavédelem fontosságát hangsúlyozta, majd előadást hallhattunk Schum Gergelytől (Energiaklub) a magyar épületállomány energetikai helyzetéről, a felújítások szükségességéről és akadályairól, a korszerűsítők motivációiról és a RenoPont szolgáltatásairól. Ezt követően Csontos Csaba az energiaszegénységről beszélt, amely során mindenki számára hasznos energiamegtakarítási tanácsokat is kaphattunk.

Munkatársaink energetikai kalkulátorral várták a résztvevőket, ami segíthet eldönteni, milyen felújítással lehet a legtöbbet spórolni az energiaköltségeken. A legkisebbeket és játékos kedvű felnőtteket fametszetekből álló kirakós és természetvédelemmel kapcsolatos memóriajáték várta. Az energiakvízt helyesen kitöltők és a RenoPont honlapot értékelők között pedig értékes nyereményeket sorsoltunk ki.

A következő infonapunkat várhatóan Óbudán, február 18-án tartjuk meg.

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.