RenoPont

Legyél a partnerünk!

A RenoPont szolgáltatás sikere a megbízható és a magasan kvalifikált szakembereken, illetve a szolgáltatás minél szélesebb körben való elérhetőségén múlik. Egy komplex energetikai felújítás számos szereplő bevonásával valósulhat csak meg, szükség van hozzá különböző mérnökökre, szakértőkre, generál-, vagy szakkivitelezőkre (pl. nyílászárókkal, fűtéskorszerűsítéssel vagy szigeteléssel foglalkozó cégre), illetve adott esetben jogi segítségre vagy éppen finanszírozóra.

  • Legyél a partnerünk, amennyiben energetikai szakértő, műszaki ellenőr, tervező, beruházás lebonyolító vagy más, energetikai felújításban érdekelt mérnök kolléga vagy és szívesen segítenéd az ügyfeleinket a lakásfelújítási folyamatban.
  • Legyél a partnerünk, amennyiben nyílászárók forgalmazásával, beépítésével; hőszigeteléssel; korszerű légtechnikai megoldásokkal; fűtési rendszerek kivitelezésével vagy megújuló energiával foglalkozol. Szakember-adatbázisunkban kizárólag megbízható és előminősített cégeket szerepeltetünk, és bátran bocsájtjuk őket ügyfeleink rendelkezésére.
  • Legyél a partnerünk, amennyiben érzed magadban az elszántságot és a szükséges szakértelmet, hogy te magad is üzemeltess egy RenoPont irodát.
  • Legyél a partnerünk, amennyiben jogi tanácsadással, pályázatírással, vagy egyéb szakértői munkával vennéd ki a részed egy komplex épületfelújítási folyamatból.
  • Legyél a partnerünk, amennyiben hitelintézetként, takarékpénztárként, ESCO szolgáltató cégként lakásfelújításhoz kapcsolódó kedvezményes finanszírozási termékekkel, megtakarításból fizethető pénzügyi szolgáltatással tudod segíteni a mélyfelújítások (pl. fűtéskorszerűsítés, hőszigetelés és nyílászáró csere) minél szélesebb körű elterjedését.

Szolgáltatásunk a kiegyensúlyozott és stabil partneri együttműködéseken alapul, ezért, ha úgy gondolod, hogy szívesen csatlakoznál hozzánk, vedd fel a kapcsolatot munkatársainkkal az [email protected] e-mail címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.