RenoPont

2. Személyes tanácsadás

Az első, díjmentes tanácsadáson felmérjük az ingatlan adatait, a felújítással kapcsolatos igényeidet és megbeszéljük a következő lépéseket. A tanácsadás kiterjed alapszintű pénzügyi, műszaki, energetikai és jogi tanácsadásra is. Az operátor tájékoztat, hogy milyen további szolgáltatások állnak rendelkezésedre, hogyan tudunk segíteni a teljesség igénye nélkül nyílászáró cserét és hőszigetelést magában foglaló felújítás kísérésében. Amennyiben már az elején úgy döntesz, hogy a teljes felújítás előkészítését és lebonyolítását átadnád egy hozzáértő vállalkozónak, összekötünk a Magyar Családiház Tulajdonosok Egyesületének Zöld Otthon programjával. Budapesti és nagykanizsai irodáinkban várunk szeretettel.

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.