RenoPont

6. Műszakilag ellenőrzött kivitelezés

A műszaki ellenőrt a megrendelő bízza meg, és a szakember a megvalósítandó műszaki tartalom végrehajtásáért felel. A műszaki ellenőr feladata, hogy a kivitelező által vállalt műszaki tartalmat kivitelezés közben ellenőrizze, a korrekciókra, javításokra utasítást adjon vagy egy nem várt műszaki kérdésben javaslatot tegyen a megoldásra a megrendelő felé. Éppen ezért javasoljuk, hogy a műszaki ellenőr már a tervezett műszaki tartalom kiválasztása során legyen ott, adjon véleményt, és kísérje végig az energetikai felújítás előkészítését, mert akkor a folyamatokat jobban megismeri. A későbbi ellenőrzéseknél ez sokat segíthet, ráadásul a műszaki ellenőr a gyakorlati szakértelmével a folyamatok egyszerűsítésében, a maximális eredmények elérésében is adhat segítséget. További információ:

Szolgáltatásaink közül a műszaki ellenőrzést válaszd, ami garantálja a terveknek megfelelő kivitelezési minőséget.

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.