RenoPont

4. Pénzügyi lehetőségek, felújítási terv véglegesítése

Érdemes tájékozódni a rendelkezésre álló támogatások, hitelek köréről, kiderülhet, hogy a küszöbön álló energetikai korszerűsítésnél nagyobb költségvetésből gazdálkodhatsz, mint először gondoltad. Másrészt hasznos áttanulmányozni a támogatásra jogosultak körét, azt, hogy milyen munkálatokra hívható le az állami segítség és mekkora az igényelhető összeg. Ezen információkat itt találod:

Szolgáltatásaink közül operátorunk szívesen segít a finanszírozási lehetőségek számbavételében, az ügyintézés elindításában. Igény szerint pályázatírási segítséget is nyújtunk. Miután minden anyagi forrást összegyűjtöttetek, véglegesíteni lehet a felújítási tervet, benne többek közt a fűtéskorszerűsítéssel, a hőszigeteléssel vagy akár a nyílászárók cseréjével. Társasházak is igénybe vehetik ezt a rezsiköltségeket jelentősen csökkentő szolgáltatást.

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.