RenoPont

5. A felújítás előkészületei

Az energetikai felújítás végleges műszaki tartalmának eldöntése után számos gyakorlati teendő vár Rád: kiválasztani a legjobb ár-érték arányú termékeket, beszerezni a hatósági engedélyeket, megbízható szakembereket találni, tőlük árajánlatot kérni, velük szerződést kötni. A szakember-adatbázist személyes tanácsadás után tudod igénybe venni. Ezekről a folyamatokról részletesen olvashatsz itt:

Szolgáltatásaink között megtalálod a projektmenedzsmentet, ahol szakértő kollégánk segít a hatósági engedélyek beszerzésében, a kivitelezők kiválasztásában, a szakági mesterek (pl. a hőszigetelést, fűtéskorszerűsítést végző szakemberek) koordinálásában és a kivitelezés nyomon követésében. Mindez társasházi ügyfeleink számára is elérhető, ahol a működési dokumentumok áttekintése (SzMSz) és a lakógyűlések mediálása is a szolgáltatás része.

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.