RenoPont

Gyakran ismételt kérdések

Témakörök:
    Ki igényelhet Otthonfelújítási Támogatást? Az Otthonfelújítási Támogatást csak gyermekes családok igényelhetik, akiknek 25 év alatti gyermeke velük egy háztartásban lakik. A felújítandó ingatlan az ingatlannyilvántartás szerint lakás, lakóház vagy egyéb lakáscélú épület lehet, nyaralófelújításra nem használható a konstrukció, akkor sem, ha valaki állandó jelleggel abban él, ahogy ez egyébként viszonylag gyakori. További feltételek, hogy az igénylő vagy együttes igénylés esetén legalább az egyikük rendelkezzen egy év társadalombiztosítási jogviszonnyal, valamint az igénylő, együttes igénylés esetén házastársa vagy élettársa sem rendelkezhet az állami adóhatóságnál nyilvántartott köztartozással.
    Témakörök:

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a projekt az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.