RenoPont

8. Visszajelzés, garanciák és megfelelő használat

Felújítás után érdemes nyomon követni az energiaszámlákat, hogy pontosan lássuk, mennyit is takarítottunk meg a felújítással. Ehhez azonban takarékosan kell használni a lakást! Ezen az oldalon tippeket mutatunk a fűtéssel, melegvíz-használattal, mosással, konyhai tevékenységekkel, elektromos berendezésekkel és a világítással kapcsolatban.

Jótállási, garanciális kérdések is felmerülhetnek, itt találsz útmutatást ezekről:

Kérjük, mondd el tapasztalatodat a RenoPont által kísért lakásfelújítással kapcsolatban. Reméljük elégedett voltál! Ha pedig vannak konstruktív ötleteid, hogyan tudnánk továbbfejleszteni szolgáltatásainkat, írd meg nekünk!

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.