RenoPont

1. Tájékozódás

Az Alapoknál írunk az energiahatékonyság és mélyfelújítás előnyeiről, megvalósult jó példákat mutatunk be családi házra és társasházra is, és itt találod online kalkulátorunkat, ahol megnézheted, a Te otthonodban mennyi energiát takaríthatnál meg különböző szintű felújításokkal.

A Tervezgetem menüpontban megtudhatod, miért érdemes mélyfelújításban/komplex felújításban gondolkozni, és azt is, hogyha nincs elegendő anyagi forrásod ennek kivitelezésére, akkor a szakaszos/ütemezett felújítást ajánljuk. Írunk az energiaszakértők és az energiatanúsítvány fontosságáról, arról, hogy mit tegyél, ha már végeztél otthonodon korábban felújítást és további érveket sorakoztatunk fel a jelentős rezsiköltséget megtakarító rekonstrukció elkezdésére.

A Vágjunk bele fejezetben a gyakorlati segítségeket gyűjtöttük össze az átfogó energetikai felújítással kapcsolatban. Itt találod a Pénzügyi lehetőségek ismertetését, a Termékválasztási segédanyagot, a Szakember-adatbázisunkat (csak személyes tanácsadás után vehető igénybe), a Dokumentumtárat árajánlatkérésekkel, szerződésekkel, teljesítési igazolásokkal és a Hatósági engedélyekről szóló leírást.

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.