RenoPont

7. Átvétel és tanúsítás

Az átadás után érdemes egy újabb energiatanúsítványt készíttetned, amely a már sokkal kedvezőbb energetikai jellemzőket fogja tartalmazni, így lakásod vagy családi házad jobb energiahatékonysági kategóriába kerül. Az energetikai besorolásból azt is látni fogod, mennyit javult otthonod energetikai mérlege a hőszigetelés, a nyílászárók cseréje vagy épp a fűtéskorszerűsítés révén. Ez jelentős értéknövekedést jelent az ingatlan árában, ha később eladnád – a befektetett idő és pénz nemcsak a kényelmesebb és olcsóbb üzemeltetésben, de így is megtérül.

Ha pedig garanciális javításokra vagy jótállásra kerülne sor, az alábbi oldalt olvasd el:

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.