RenoPont

Egyre inkább „felkerül a térképre” a RenoPont!

Az említett bejelentés idején már megnyitotta kapuit az első Energetikai Otthonfelújítási Központunk, méghozzá Nagykanizsán, ahol kezdetben elsősorban az energetikai felújításban gondolkozó társasházak kaphattak jelentős, számos területre kiterjedő (műszaki állapotfelmérés, műszaki ellenőrzés, felújítás lépéseink modellezése stb.) szakmai támogatást. Ezt követően még szintén 2021-ben elindult két fővárosi RenoPont iroda is. Az első az V. kerületi Városháza épületében felavatott Zöld Budapest Tanácsadó Irodában kapott helyet december elején, néhány nappal később pedig a VIII. kerületi Gutenberg téren is új otthonra lelt az energiatudatosságot erősítő kezdeményezésünk.

A következő nagy mérföldkövet 2022 márciusa hozta el, amikor is előbb megnyílt a harmadik budapesti RenoPont iroda (Óbudán), majd az energetikai korszerűsítésre vágyó nyugat-magyarországi lakosok is gazdagodtak egy újabb igénybe vehető lehetőséggel, egész pontosan Sopronkövesden, ahol jelenleg keddenként várják szakembereink az érdeklődőket. A szóban forgó öt helyszín már felkerült a weboldalunk Kapcsolat menüpontjának Irodáink aloldalán található térképre, amelyet természetesen a jövőben is folyamatosan frissítünk majd, így az energetikai felújítást fontolgatóknak érdemes időről időre felkeresni honlapunkat, hogy értesüljenek arról, ha a RenoPont irodák „megérkeznek” a környékükre. Szintén első kézből kaphatnak információt az új és új kirendeltségeink nyitásairól azok, akik feliratkoznak hírlevelünkre, ami a nyitóoldalunkon is megtehető.

Fontos hozzáfűzni, hogy a RenoPont munkatársai a kezdetektől törekszenek arra, hogy szolgáltatásainkat minél rugalmasabb formában igénybe lehessen venni, ennek érdekében pedig óbudai, nagykanizsai, sopronkövesdi és immár józsefvárosi irodánknál is elérhető az online tanácsadási lehetőség. Akik számára tehát ideális, ha egy internetes beszélgetés során tájékozódnak az energetikai felújítás részleteiről, az időpontfoglalásnál válasszák bátran ezt az opciót!

Ez tehát az az egyre bővülő hálózat, ahol a RenoPont hiánypótló, az energiahatékonyság általános javulásának érdekében kulcsfontosságú szolgáltatásai elérhetőek. A velünk való együttműködés az első, díjmentes konzultációval kezdődik, amely során felmérjük a szóban forgó ingatlan adatait, valamint ügyfeleink pontos igényeit. Már ezen a – személyes vagy online – tanácsadáson készek vagyunk mindenkit tájékoztatni az alapszintű pénzügyi, műszaki, energetikai vagy épp jogi tudnivalókról. Ezekkel az elsőre nem mindig egyszerű témákkal kapcsolatban szakértőink a későbbiekben is állnak rendelkezésre annak érdekében, hogy az energetikai korszerűsítés minden eddiginél kiszámíthatóbbá váljon!

Szolgáltatásaink pedig ezt követően is lefedik egy átfogó felújítás minden fontos lépését! A teljesség igénye nélkül készek vagyunk segíteni az energetikai felmérésben, az energetikai tanúsítvány készíttetésében, valamint az ezeket figyelembe vevő komplex felújítási terv megalkotásában, igény esetén teljes körű pénzügyi kalkulációval kiegészítve. Széles palettánkon ezen kívül szerepel a projektmenedzsmenttől a műszaki ellenőrzésen át a kulcsrakész kivitelezésig minden, amivel csak levehetjük a tervet az ingatlanjuk energiahatékonyságát javítani szándékozók válláról. Mint fentebb is utaltunk rá, a RenoPont ajtaja a társasházak számára is nyitva áll, ennek megfelelően többek közt tanácsadást nyújtunk közös képviselőknek, elvégezzük a pénzügyi megvalósíthatósági kalkulációkat és vállalunk társasházi mediálást, projektmenedzsmentet is.

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.