RenoPont

Szolgáltatásaink, díjak

Csomagjaink

Csomagajánlataink később lesznek elérhetőek

Szolgáltatásaink

A megrendeléséhez foglalj időpontot irodáink valamelyikébe, ahol egyeztetni tudjuk a részleteket

 • Otthonfelújítási programmal kapcsolatos első tanácsadás Díjmentes

  Jogosultság ellenőrzés, épület alapadatai, 30%-os energiamegtakarítást elérő intézkedések

 • Első konzultáció Díjmentes

  Az első konzultáció során felmérjük az ingatlan adatait, az energetikai felújítással kapcsolatos igényeidet és megbeszéljük a következő lépéseket. A tanácsadás kiterjed alapszintű pénzügyi, műszaki, energetikai, jogi tanácsadásra. Az operátor tájékoztat, hogy milyen további szolgáltatások állnak rendelkezésedre, hogyan tud a RenoPont segíteni a komplex lakásfelújítás kísérésében. Ingyenes tanácsadás, bármelyik irodában igénybe vehető, de csak egyszer.

 • További tanácsadás - műszaki kérdések

  1 órás tanácsadás az irodában, ami főként műszaki, energetikai kérdésekre, állapotfelmérésre tér ki. Az operátor megmutatja, milyen lakásfelújítási lehetőségeid vannak, milyen további szolgáltatások állnak rendelkezésedre.

 • További tanácsadás - pénzügy

  Az energetikai felújításokhoz kapcsolódó pénzügyi támogatási lehetőségek ismertetése az irodában: hitelekről, támogatásokról adunk információt, elindítjuk az ügyintézést. Igény szerint támogatásokhoz pályázatírási segítséget nyújtunk.

 • További tanácsadás

  Az első ingyenes konzultációt követően további tanácsadásokkal állunk rendelkezésedre az átfogó lakásfelújítási folyamattal kapcsolatban. Jogi, pénzügyi, műszaki kérdésekben kérhetsz eligazítást.

 • Online tanácsadás Díjmentes

  A tanácsadások online formában is elérhetőek: az operátorral képernyőn keresztül is van lehetőséged beszélni az ingatlanodról, az energetikai felújítással kapcsolatos igényeidről és a következő, ajánlott lépésekről. A tanácsadás kiterjed alapszintű pénzügyi, műszaki, energetikai, jogi tanácsadásra. Az operátor tájékoztat, hogy milyen további szolgáltatások állnak rendelkezésedre, hogyan tud a RenoPont segíteni a komplex lakásfelújítás kísérésében.

 • RenoPont szerződéskötés Díjmentes

  Amennyiben az energetikai felújítással kapcsolatos legfontosabb kérdéseidre választ kaptál tanácsadásainkon, és már csak RenoPont szolgáltatását szeretnéd megrendelni, megkötni velünk szerződésedet, várunk díjmentesen irodánkban!

 • Energetikai felmérés, energiatanúsítvánnyal 25.000 - 60.000 Ft (lakásméretfüggő)

  Helyszíni szemle a felújítás előtt álló lakásban, amit egy energetikai tanúsító végez, majd energetikai tanúsítvány készítése.

 • Energetikai felmérés, energiatanúsítvánnyal, felújítási tervvel Lakásmérettől függő díj

  Energetikai tanúsító által végzett helyszíni szemle és energetikai tanúsítvány kiadása, valamint lakásfelújítási terv készítése, becsült pénzügyi kalkulációval.

 • Felújítási terv véglegesítése

  Az energetikai szakember felülvizsgálja a felújítási tervet a pénzügyi lehetőségek alapján. Műszaki leírást és felújítási javaslatot ad egy forgatókönyvvel és szakaszos megvalósítási lehetőséggel. Pénzügyi kalkulációt végez becsült árakkal, lehetséges jogi vonzatokkal.

 • Projektmenedzsment Beruházás összegének bizonyos %-a

  A felújítási terv elkészültét követően a hatósági engedélyek intézésében, kivitelezők (pl. a fűtéskorszerűsítést vagy a nyílászárók cseréjét végző szakemberek) kiválasztásában, a résztvevő felek koordinálásában, a kivitelezés nyomon követésében való együttműködés.

 • Műszaki ellenőrzés Beruházás összegének bizonyos %-a

  A kivitelezés műszaki ellenőrzése, ami garantálja a terveknek megfelelő kivitelezési minőséget, így a lehető legnagyobb mértékben csökkenő rezsiköltségeket. Szakági műszaki ellenőrök bevonására is szükség lehet.

 • Komplex, kulcsrakész kivitelezés MCSTE díjszabás szerint

  A Magyar Családiház Tulajdonosok Egyesülete által használt "Zöldotthon" modell szerinti komplex kivitelezés.

 • Társasházi tanácsadás közös képviselőknek

  Az első ingyenes tanácsadást követően további tanácsadással állunk rendelkezésedre a teljes társasházi energetikai felújítás folyamatával kapcsolatban. A RenoPont ezen szolgáltatását elsősorban közös képviselőknek ajánljuk.

 • Társasházi energetikai felmérés

  Energetikai tanúsító általi helyszíni szemle a társasháznál, valamint energetikai tanúsítás készítése, felújítási tervvel.

 • Társasházi pénzügyi megvalósíthatóság

  Pénzügyi területen járatos szakemberek bevonásával előzetes felmérés a társasház hitelképességéről.

 • Társasházi mediálás, projektmenedzsment Beruházás bizonyos %-a

  A társasházi döntéshozatali folyamat menedzselése, döntéstámogatás. Működési dokumentumok (pl. SZMSZ) áttekintése, aktualizálása. Részvétel lakógyűléseken, döntéselőkészítés. A felújítási terv elkészültét követően a kivitelező kiválasztásában, a résztvevő felek koordinálásában, a kivitelezés nyomon követésében való együttműködés.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.