RenoPont

Új iroda nyílt Sopronkövesden

A sopronkövesdi iroda keddenként várja a nyugat-magyarországi felújítani vágyókat ingyenes tanácsokkal, szakemberekkel, az energetikai korszerűsítési folyamat végigkísérésével.

Aki még nem volt RenoPont infónapon, várjuk szeretettel, illetve röviden elmondjuk, mire is számíthat egy ilyen eseményen: kollégáink bemutatják az energetikai felújítás előnyeit, a legfontosabb technológiákat, és beszélnek a várható költségekről és megtakarításokról is. Ezt követően mindenki felteheti a konkrét kérdéseit, valamint beszélgetünk a felmerült témákról. Egy ilyen rendezvény kiváló alkalom arra, hogy aki korábban csak kacérkodott az energetikai felújítással, most képbe kerüljön, és reális, alapos döntést tudjon hozni.

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.