RenoPont

Új kézikönyv segíti a társasházi felújításokat

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesület (HuGBC) gondozásában, a RenoPont közreműködésével jelent meg az "Energiahatékony épületfelújítás a gyakorlatban" c. kézikönyv, amelynek pénzügyi fejezetét Illésné Szécsi Ilona, RenoPont projektvezetője, közösséggel foglalkozó részét pedig Varga Zoltán, társasházi RenoPont tanácsadó írta. Nagyszerű hangulatban és inspiráló környezetben zajlott a könyvbemutató esemény. A rendezvény alatt élénk beszélgetések indultak a jelenlévők között a hazai társasházak felújítására vonatkozóan. A könyv egyértelműen sikert aratott: a networking alatt kiderült, hogy igen magas a motivációs hajlandóság a társasházi felújítási projektek beindítására és a könyv valóban hiánypótló segítség mind a lakók, mind a közös képviselők és szakemberek számára. A beszélgetés megtekinthető a FUGA Youtube csatornáján.

Az Épületfelújítási kézikönyv online letölthető a HuGBC oldaláról (ingyenesen).

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.