RenoPont

Bolgár szakemberek látogatták meg a RenoPont irodát

A nemzetközi Sheerenov+ projekt keretében bolgár szakemberek érkeztek Budapestre, hogy a RenoPont Otthonfelújítási Központot tanulmányozzák. A 3 napos látogatás keretében előadásokat hallhattak a RenoPont irodákról, az online platformról, a RenoHUb projekt tanulságairól és a RenoPont üzleti modelljéről. Találkoztak Józsefváros képviselőjével, aki megmutatott több szociális bérházat is a kerületben és ismertette a korszerűsítésük terveit. Lehetőségük volt az OTP Bank fenntarthatósági vezetőjével megbeszélést folytatni a bolgár OTP terveiről és megnézhettek egy korszerűsítés alatt álló társasházat a Bem rakparton, ahol a Projectdoctor avatott be a felújítás eddigi részleteibe és egy új pénzügyi konstrukcióba.

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.