RenoPont

Új irodánk nyílik Budán, az I. kerületben!

Örömmel tájékoztatunk Benneteket arról, hogy a RenoPont hálózat újabb irodával bővül a közeljövőben. Ezzel együtt immár 6 irodában várjuk a felújítókat ingyenes tanácsadással!

Az új iroda hivatalos beharangozója a Budavári Önkormányzat Zöld Lakossági Fórumán lesz csütörtökön, június 2-án, a Budavári Városháza Aulájában 18:00 órától.

A fórumon az új irodánkról, tanácsadó rendszerünkről, a felújítások buktatóiról, Schum Gergely projektvezető kollégánkat hallgathatjátok majd, a Budavári Önkormányzat pedig legfrissebb energiahatékonysági és épületfelújítási pályázati kiírásairól fog beszélni. Bővebben az eseményről itt olvashattok.

Az új iroda címe: Budapest I. kerület Kapisztrán tér 1. 

Az első ingyenes tanácsadás mellett a RenoPont legtöbb szolgáltatása itt is elérhető lesz: Energetikai felmérés, energia tanúsítvánnyal, felújítási tervvel; Tájékoztatás kulcsra kész kivitelezésről; Társasházi tanácsadás közös képviselőknek, stb.

Hamarosan nyitunk! Várunk Benneteket! 

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.