RenoPont

Tervezz, számolj, spórolj: mostantól elérhető a RenoPont online KALKULÁTOR!!

Felújítanál, de nem tudod hogyan éri meg, milyen megtérülésekkel számolhatsz? Mostantól elérhető a RenoPont online kalkulátor, amellyel könnyedén kiszámolhatod, jelenleg milyen az otthonod energetikai besorolása és pl. mennyi fával semlegesíthető az energiafelhasználás. De ez nem minden!! A bevitt paraméterek módosításával (hőszigetelés vastagsága, nyílászárók, fűtési értékek) az is kiszámolható, hogy mennyi energiát takaríthatsz meg egy energetikai felújítással.  Tervezz előre, számolj okosan, mert a legjobb döntések a legköltséghatékonyabbak. Online kalkulátorunk regisztrált felhasználóinknak itt érhető el, 2 másodperces regisztráció az oldalunkhoz pedig itt található. Ha szeretnél segítséget is igénybe venni a kalkulátorhoz, vagy konzultálni a felújítás további részleteiről, mit hogyan érdemes, jelentkezz ingyenes tanácsadásra!

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.