RenoPont

Mitől lesz sikeres egy felújítási program?

Ezzel a címmel zajlott a héten egy nemzetközi online konferencia, amelyen Schum Gergely kollégánk is előadást tartott. A webinárium a Visegrádi Alap által finanszírozott "Az épületek felújítási arányának növelése a visegrádi országokban a felújítási hullámon keresztül" nevű projekt része.

A projekt célja, hogy a közép-európai energiahatékonysággal foglalkozó szakembereknek, döntéshozóknak nyújtson segítséget. A konferencián a tapasztalatok megosztásán túl, szó volt a tanácsadó központok jelentőségéről; arról, hogy az építőipari ágazat hogyan tudja jobban kihasználni a meglévő kapacitásait; valamint az épületekben rejlő lehetőségekről is az orosz energiafüggőség csökkentése érdekében.

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.