RenoPont

RenoPont Partner Program

Múlt szerdán lezajlott a RenoPont Partner Program bemutatkozó nap, ahol a legnagyobb szakmai és gyártó cégek előadásai mellett, a RenoPont Partner Program céljaival, előnyeivel, szolgáltatásaival ismerkedhettek meg a résztvevők.

A bevezető két előadás meghallgatható a RenoPont youtube csatornáján. Az első videóban Illésné Szécsi Ilona, a Magyar Energiahatékonysági Intézet projektmenedzserétől megtudhatjuk a RenoPont hátterét adó RenoHUb projekt részleteit, a felújítók motivációit, ami az egyablakos tanácsadás felé tereli őket és az energetikai szakembereknek kialakított RenoPont Partner Program jellemzőit, kritériumait.

A második előadást Flórián Zsolt, a Nyugodt Építkezés Információs Iroda vezetője tartotta, aki a szakemberekkel szemben támasztott elvárásokról és azok ellenőrzéséről beszélt, ami biztosítja, hogy a RenoPont szakember adatbázisba csak panaszmentességi igazolással rendelkező, előminősített vállalkozások kerülhessenek be.

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.