RenoPont

RenoHUB projekt zárójelentése

Az első hazai egyablakos tanácsadói rendszert létrehozó, Európai Unió finanszírozásával megvalósult RenoHUb projekt 2019 novemberében indult és 2023 májusában zárult 5 magyar szakmai szervezet összefogásával, hogy közös erővel segítsék az energetikai
felújítások minőségi és mennyiségi növelését a külföldön már sikeres egyablakos tanácsadói rendszer (one-stop-shop) magyarországi alkalmazásával.

A zárójelentésben a projekt által elért legfontosabb eredmények, a projekt rövid története, a kihívások és lehetőségek kerülnek bemutatásra, részletezve az online platform elemei, az irodahálózat sajátosságai és az ügyfélút. Ismertetik a projektben elvégzett kutatásokat, innovatív finanszírozási lehetőségeket a tanácsadói és szakember képzés programját, valamint írnak a pilot projektekről és visszajelzésekről. Bemutatják a jó gyakorlatokat és a RenoPont jövőjével kapcsolatos elképzeléseket.

A RenoHUb projekt lezárult, de az általa létrehozott RenoPont Energetikai Otthonfelújítási Központ eredményeit a Magyar Energiahatékonysági Intézet fenntartja és továbbfejleszti.

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.