RenoPont

Litkai Gergely az energiahatékonysághoz is ért!

Litkai Gergely az energiahatékonységhoz is ért! Vagy mégsem teljesen?! A humorista videósorozatot forgatott az energiahatékonyságról, amiben a RenoPont is segítségére volt. Az első részben világításkorszerűsítési és napelemes ötleteit osztja meg velünk, a második rész a hőszigetelésről, a harmadik a szomszéd másolásáról szól, a negyedik a tervezés szükségességéről vagy szükségtelenségéről, az utolsó pedig a komplex gondolkozásról szól. Szerencsére ott van mellette Schum Gergő, a RenoPont szakértője, hogy mindent, amit a humorista rosszul tud és elrontana, azt korrigálja!

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.