RenoPont

Kalkulálj és NYERJ! Fődíj 100 000 Ft értékű ENERGETIKAI FELMÉRÉS!

Otthonfelújítást tervezel? Akkor ez a nyereményjáték Neked szól!

A RenoPont online kalkulátorral júliusban és augusztusban duplán nyerhetsz!

Felújítanál, de nem tudod hogyan éri meg, milyen megtérülésekkel számolhatsz? A kalkulátor használatával már önmagában is sokat nyerhetsz, hiszen megtudhatod jelenleg milyen az otthonod energetikai besorolása és pl. mennyi fával semlegesíthető az energiafelhasználás. De ez nem minden!! A bevitt paraméterek módosításával (hőszigetelés vastagsága, nyílászárók, fűtési értékek) az is kiszámolható, hogy mennyi energiát takaríthatsz meg egy energetikai felújítással. 

Ráadásul, azok között, akik részt vesznek a nyereményjátékban 2 fő részére 1-1 db 100 000 Ft értékű energetikai felmérést és felújítási tervet is kisorsolunk!

Hogyan vehetsz részt a játékban?

1.      Használd az online kalkulátort* július 8 és augusztus 31 között és juss értékes információkhoz ingatlanoddal kapcsolatban!

2.      Ha még nem tetted volna meg, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél több további hasznos energiahatékonysági, felújítási tippet, tanácsot küldhessünk.

3.      Adj visszajelzést, töltsd ki kérdőívünket, hogy a jövőben még jobban tudjuk segíteni azokat, akiknek otthonfelújításra van szükségük.

*Az online kalkulátor használatához regisztráció szükséges.

Ne feledd, az energiatudatosság otthon kezdődik. Tedd meg játszva az első lépést, és kerülj közelebb energiahatékony, komfortos otthonodhoz még ma!

Részletes játékszabályzatunk itt érhető el:

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.