RenoPont

Komplex szemlélet szükséges az energetikai felújításoknál

Gulyás István, a Magyar Családi Ház Tulajdonosok Egyesületének elnöke, a RenoPont konzorcium családi ház felújításokra specializálódott partnere adott interjút a Pénzcentrum oldalán.

István többek közőtt elmondta, hogy az energetikai felújítás során komplex szemléletre van szükség. Sokszor ugyanis nem megfelelő sorrendben zajlik a felújítás, vagy nem igazítják fűtési rendszert a leszigetelt lakás alacsonyabb hőigényéhez. A cikkben arról is szó van, hogy nem feltétlenül külső forrásokból, pályázatokból lehet a felújításhoz szükséges pénzhez jutni, előtakarékosság és hitel is lehet a megoldás, minden az egyéni élethelyzettől függ.  Elgondolkodtató a cikk, érdemes elolvasni!

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a projekt az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.