RenoPont

Egyre több banknál elérhető felújítási hitel

Az emelkedő rezsiköltségekkel egyre inkább megéri felújítani otthonunkat, ezt egyre több pénzintézet felismerte, és indított felújítási hitelt. A bankok zöldülő szemlélete is affelé mutat, hogy a közel nulla energiás új építésű lakások mellett azoknak is kedvezményes hitelt nyújtsanak, akik meglévő épületüknél érnek el jelentős energiamegtakarítást. A felújító pedig többszörösen jól jár: az ingatlan értéke jelentősen megnő (akár 50%-kal) és a kisebb rezsiköltségek miatt a törlesztőrészleteket könnyebben tudja kiegyenlíteni.A legtöbb bank 30%-os energiamegtakarítást vár el, amit a beruházás előtt és után készült energetikai felméréssel kell igazolni. A RenoPont irodákban ingyenes műszaki és pénzügyi tanácsadással állunk a felújítók rendelkezésére, az újbudai és szentendrei irodákban energetikus szakemberek fogadják az érdeklődőket.Felújítási hitelek és jelenlegi feltételeik:

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.