RenoPont

Babaváró hitel és falusi CSOK változások

A kormány bejelentése szerint 2024.január 1-től változnak mind a babaváró hitel, mind a falusi CSOK feltételei és a lehívható összegek. A CSOK és a falusi CSOK jövő évtől csak az 5000 fő alatti településeken lesz igénybe vehető, az igénybe vehető összeg pedig megemelkedik korszerűsítésnél 1 gyermek esetén 300-ról 500 ezer Ft-ra, 2 gyermeknél 1,3-ról 2 millió Ft-ra, 3 (vagy több) gyeremknél pedig 5-ről 7,5 millió Ft-ra. A babaváró hitel maximális összege 10 millióról 11 millió forintra nő, de csak a 30 év alatti nőtaggal rendelkező házaspárok vehetik fel 2024. január 1-jétől.

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.