RenoPont

A Világgazdaság cikke az energetikai felújítások fontosságáról

A Kádár kocka típusú házakban ha nincs szigetelés akkor rengeteg energia szükséges a fűtéshez, de egy átfogó felújítással akár felére is csökkenthető a fűtési költség.

Illésné Szécsi Ilona a MEHI szakértője, RenoPont projektmenedzser nyilatkozott a Világgazdaságnak a mélyfelújításban rejlő energiamegtakarítási potenciálról és további sokrétű előnyökről.  Az ingatlan értékét is jelentősen növeli, ha kevés energiát fogyaszt-erről is olvashattok a VG cikkében.

Illésné Szécsi Ilona
Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.