RenoPont

Rezsiemelés után, felújítási pályázatok előtt: hogyan tovább lakossági energiahatékonyság? - KONFERENCIA

RenoHUb projektünk zárókonferenciáján bemutatjuk a projekt során létrejött kutatási eredményeinket, a külföldi és hazai egyablakos modelleket, megvitatjuk a kivitelezési tapasztalatokat, illetve a lakossági energiahatékonysághoz kapcsolódó finanszírozási lehetőségeket is.

Az elmúlt évek kutatásai rámutattak arra, hogy a lakások energetikai korszerűsítésének üteme nem elég gyors Magyarországon, miközben a lakossági energiafogyasztás az ország végső energiafelhasználásnak egyharmadát teszi ki. RenoHUb projektünk hiánypótló kezdeményezésként egy olyan egyablakos rendszert (ún. one-stop-shop) vezetett be Magyarországon, amely szakmailag megbízható és teljeskörű szolgáltatást nyújt a hazai felújítóknak és több európai országban már sikeresen működik. Projektünkről bővebben a RenoHUb honlapján olvashattok.

Az eseményre május 3. 18.00-ig itt lehet regisztrálni.

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.