RenoPont

Változnak a rezsi szabályok a kis- és közepes vállalkozásoknak

Új szabályok jelentek meg, ezek szerint a mikrovállalkozásoknak nyilatkozniuk kell, ha az egyetemes (rezsicsökkentett) gáz- és áramszolgáltatásra jogosultak maradnak továbbra is. A mikrocégeken túl az összes kis- és középvállalkozásnak, illetve sok önkormányzati intézménynek is nyilatkoznia kell a következő három hétben az energiaszolgáltatók felé.

Részleteket elolvashatjátok a Portfolió cikkében és az iparkamara oldalán is.

A kormány az energiaár-emelkedés mérséklése érdekében a hazai nagy energiafogyasztásal járó feldolgozóipari mikro-, kis- és középvállalkozásokat célzó támogatási programmal segíti a vállalkozásokat. A Pályázati beadásának határideje 2022. december 15. 19 óra. Bővebb információ a pályázatról az alábbi linken olvasható.

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.