RenoPont

Beszélgetés az Újbuda TV-ben energiahatékonyságról és új irodánkról

Interjú az Újbuda TV-ben.

Az irodanyitásról és a RenoPontról interjút adott Schum Gergely az Újbuda TV-nek beszélt többek között energiamegtakarítási tippekről, és a honlapunkon elérhető funkciókról.

Ez a felvétel ide kattintva elérhető.

Október 1-től Újbuda Önkormányzatának épületében is elérhető ingyenes felújítási tanácsadásunk, ahol energetikus kollégánk várja mindazokat, akik szeretnék kézben tartani rezsi költségeiket. 

Az ingyenes tanácsadás segítséget nyújt abban, hogy a lehetőségeidhez képest a legtöbbet hozd ki otthonod energetikai állapotából. Érdemes igénybe venni, ha szeretnéd megtudni, hogyan vágj bele egy felújításba, mi az, ami legjobban megtérül, és mi az, ami legkönnyebben megvalósítható ingatlanod esetében.  

Időpontfoglalás: www.renopont.hu/idopontfoglalas

Irodai nyitvatartás:

- kedd: 15:00 – 18:00

- csütörtök: 8:00 – 10:00

Budapest, 1113 Zsombolyai u. 4. (földszint 8-as pult)

Schum Gergely az Újbuda TV ben
Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.