RenoPont

Rezsicsökkentési tippek – energiahatékonysági előadás és tanácsadás Józsefvárosban

Október 14-én, 17 órától a Kesztyűgyár Közösségi Házban Tóth Adrienn kolléganőnk tart előadást arról, hogy nagyobb beruházás nélkül hogyan lehet az energiafogyasztást csökkenteni, és megelőzni azt, hogy teljesen elszálljanak a rezsiköltségek. Az előadást követően a RenoPontos asztaloknál, személyes otthonfelújítási tanácsadás keretében is feltehetik a résztvevők kérdéseiket.

A Józsefvárosi önkormányzat munkatársaitól szintén lehet majd kérdezni, az önkormányzattól igényelhető támogatásokról és pályázatokról.

Várunk minden érdeklődőt szeretettel!

Időpont: 2022. okt. 14. 17:00

Helyszín: Kesztyűgyár Közösségi Ház – Mátyás tér 15.

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.