RenoPont

RenoPont képzés az Új Ház szakembereinek

Tavasszal 3 alkalmas energiahatékonysági képzést tartottunk az Új Ház Centrum értékesítőinek, szakembereinek. A telephelyeken sokan keresnek energetikai korszerűsítéshez szükséges építőanyagokat (hőszigetelést, nyílászárót), de nem mindig vannak tisztában pl. az elvárt hőszigetelési vastagságokkal, az energetikai korszerűsítések sokrétű előnyeivel (ingatlanérték növekedés, egészséges levegő, esztétika), vagy a pár év múlva itthon is megjelenő európai uniós követelményekkel. Segítettünk, hogy az Új Ház szakemberei ezentúl ezekre a kérdésekre is felkészülten tudjanak válaszolni, és minél több betérőt meggyőzzenek az energetikai felújítások szükségességéről és hasznosságáról

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.