RenoPont

Megjelent tanulmányunk a felújítások magánfinanszírozási lehetőségeiről

Az energetikai felújítások magánfinanszírozási lehetőségeit és akadályait vizsgálta a Magyar Energiahatékonysági Intézet (MEHI). Bankokkal és ingatlanközvetítőkkel készítettünk interjúkat arról, hogyan tudnák hatékonyabban ösztönözni a lakossági korszerűsítéseket. Mivel a klímasemlegesség eléréséhez évi 100-130.000 mélyfelújításra van szükség, amelynek finanszírozási igényét költségvetési forrásból nem lehet kigazdálkodni, fontos, hogy a pénzintézetek, ESCO cégek is kivegyék a részüket a felújítások finanszírozásából.

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.