RenoPont

Megjelent egy cikk rólunk a Portfolio.hu-n

A Portfolio cikkéből kiderül, hogy már nem csak az esztétikára és a komfortra figyelnek az emberek egy felújításnál, hanem arra is, hogy hogyan tudnak energiát megspórolni. Ugyanakkor továbbra is sok tényező nehezíti a renoválásokat, hiszen nehéz jó szakembert találni és a költségek is jelentősen megemelkedtek az utóbbi évben. Legjobb megoldás a mélyfelújítás lenne, de erre kevés embernek van pénze és energiája, így sokkal jellemzőbb a szakaszos felújítás.

A cikket az alábbi gombra kattintva olvashatjátok el.

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.