RenoPont

Kiút a rezsiválságból - konferencia meghívó

MEGHÍVÓ

Kiút a rezsiválságból: vágyak és lehetőségek

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Szeretettel meghívjuk RenoHUB projektünk keretében, az energiahatékonyság és megújuló energiaforrások jegyében rendezett konferenciánkra, melyet 2022. szeptember 7-én 09.00-14.30 között a MagNet Közösségi Házban (1062, Budapest, Andrássy út 98.) rendezünk meg.

Eseményünkre az energetikai szakmai közönség mellett várjuk önkormányzatok, egyetemek, bankintézetek, civil szervezetek képviselőit és minden olyan érdeklődőt, akit a jelenlegi energiaválság kérdése szakmailag foglalkoztat.

Konferenciánk előadói között szerepelnek többek között a RenoHUB projektpartnerei; az Energiaklub, a Magyar Energiahatékonysági Intézet (MEHI), a Magyar Családi Ház Tulajdonosok Egyesülete (MCsTE). A projekt konzorcium mellett a rendezvény előadói többek között a Technológiai és Ipari Minisztériumot, bankintézeteket, önkormányzatokat is képviselik.

Az esemény meghívóját és részletes programtervét a csatolmányban találja.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ezért kérjük töltse ki az alábbi űrlapot: https://forms.gle/v9q6wkqAxt5Ht3hw8

Várjuk szeretettel konferenciánkon!

A RenoHUB projekt csapata

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.