RenoPont

Épületenergetikai szakemberek figyelem: Bemutatkozik a RenoPont Partner Program!

2022. június 1-én bemutatjuk Partner Programunkat szakemberek számára a Lurdy Konferenciaközponban. A RenoPont Partner Program célja, hogy egy olyan minősített, energiahatékonysági területen a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtó szakember hálózatot hozzon létre, amely garanciát jelent majd a felújítást tervező emberek részére, hogy garantáltan megbízható és szakmailag magasan kvalifikált szakemberek foglalkozzanak otthonaikkal.

A bemutatkozó napon mindamellett, hogy szó lesz arról miért érdemes csatlakozni a RenoPont Partner Programhoz, hasznos és érdekes szakmai előadásokat hallgathatnak a résztvevők, amelyekkel bővíthetik szaktudásukat és újabb technológiákat ismerhetnek meg. Az előadók között lesz a Daikin Hungary, a Weishaupt, a Baumit, valamint a Knauf Insulation is. 
 
A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Minden szakembert szeretettel várunk!

RenoPont Partner Program itt tölthető le:

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.