RenoPont

Energiamegtakarítási tippek a Kossuth Rádióban

Illésné Szécsi Ilona, a Magyar Energiahatékonysági Intézet RenoPont projektmenedzsere a Kossuth Rádió Napközben műsorában energiatakarékossági tippeket adott és felhívta az energetikai felújítások jelentőségére a figyelmet. A műsorban Harmat Ádám, a WWF projektmenedzsere a szilárd tüzelés helyességéről beszélt, míg Leikauf Tibor, a Magyarországi Kéményseprőmesterek Szövetségének elnöke a megfelelő kémények és karbantartásuk fontosságát említette.

Szó esett arról, hogy az energiafelhasználás 70%-áért a fűtés felelős, és ezen a területen hogyan tudunk spórolni; az elektromos berendezések fogyasztását hogyan tudjuk nyomon követni; mennyi energiát tudunk megtakarítani egy mélyfelújítással (hőszigetelés, nyílászáró-csere, fűtéskorszerűsítés), és hogyan érdemes ennek nekiállni.

10.32.07-től indul az adás, az energiatakarékosságról és az energetikai felújításokról pedig 10.36.50-től és 10.51.10-től hallhatunk.

Illésné Szécsi Ilona, Magyar Energiahatékonysági Intézet
Kossuth Rádió, Napközben
Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.