RenoPont

A HVG készített cikket a RenoPontról

Az energiatakarékosság egyre égetőbb téma, nemcsak a klímavédelem, hanem a fennálló háborús helyzet miatt is. A HVG remek összefoglalójából megtudhatjátok, hogy miért nem érdemes spórolni az energetikai felmérésekkel, mivel takarítható meg a legtöbb energia és melyik fűtés az, amivel gyakorlatilag lenullázhatjuk a fűtési költségeinket. Számos rezsicsökkentő tippet és trükköt is megtudtattok, amiket akár már ma is elkezdhettek kipróbálni.

Schum Gergely, a Renohub projektvezetője elmondta: "Magyarországon hajlamosak az emberek - többnyire költségcsökkentés miatt - az előkészítés és tervezés fázist átugrani és egyből belefogni a kivitelezésbe. Az a kockázat áll fenn ilyenkor, hogy nem azok az anyagok kerülnek beépítésre, amelyekre valóban szükségünk volna, így a megfelelő hatást sem érhetjük el."

A teljes cikket a HVG oldalán olvashatjátok el.

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.