RenoPont

Termékválasztási segédanyagok

A felújítás színvonalát a választott anyagok minősége is jelentősen befolyásolja. Nincs annál bosszantóbb, mikor a felújítás után nem sokkal lötyögni, nyikorogni, sárgulni kezd a frissen cserélt nyílászáró vagy télvíz idején minden tetőn megmarad a hó, csak a miénken olvad el a gyenge minőségű hőszigetelés miatt. Az alábbiakban hasznos szempontokat olvashatsz a hőszigetelő anyagokról, nyílászárókról, fűtési rendszerekről, szellőző rendszerekről, melyik esetben melyiket érdemes választani, bizonyos anyagok használata milyen további lépésekkel jár és mik azok a vészjelzések, amikre okvetlenül érdemes figyelned!

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.