RenoPont

Mivel a rezsicsökkentő energetikai felújítás folyamata esetenként több millió forint elköltésével is járhat, mindenképpen megfelelő tartalmú és részletességű szerződéseket írj alá egy megbízható, leinformált vállalkozóval! Ha a szerződések kérdését felületesen kezelik, a felújítási költségnek akár a többszörösét is „kidobhatod” az ablakon (esetünkben frissen cserélt nyílászáróidon) javításokra, ügyvédi és bírósági költségekre, és a garanciát és jótállást sem tudod érvényesíteni. Ahhoz, hogy jelentős energiamegtakarítást érj el a felújításoddal, nagyon fontos az energetikai felmérés, a felújítási terven alapuló döntés, a megfelelő szerződések és a műszaki ellenőr alkalmazása a kivitelezés stádiumában.

A dokumentumtárban külön találod a családi ház és társasházi lakásra vonatkozó iratokat, előkészítés, kivitelezés és monitoring lépésenként különválasztva, teljes társasházi felújításnál pedig az előkészítés és kivitelezés dokumentumain kívül a közgyűlésekhez kapcsolódó jegyzőkönyveket, konfliktuskezelési útmutatót is találsz. Minden munkavégzés más és más nehézségekkel, buktatókkal járhat, de még a legkülönlegesebb fűtéskorszerűsítés vagy nyílászáró csere is érint olyan sarokpontokat, melyek ezekben az esetekben is közösnek mondhatók.

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.