RenoPont

OTP Business Társasházi pályázat

OTP Business Társasházi Pályázat keretében 20 lakóközösség juthat összesen 15 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz. Ebben az évben is két kategóriában várja a lakóközösségek pályázatait a hitelintézet, a „Zöldebb lakókörnyezet” kategória keretében elsősorban a társasházak szabadtéri területeinek megújításával pályázhatnak az érdeklődők, míg a „Fenntarthatóbb otthonok” kategóriában az ingatlanok közösen használt helyiségeinek energiahatékonyságát célzó beruházásokkal. 

A vissza nem térítendő támogatásra egyszerűen és gyorsan, online pályázhatnak az érdeklődők. Fontos kiemelni, hogy nem csak közös képviselők nyújthatnak be pályázatot, hanem bárki a társasházi lakóközösségből. A pályázati időszak 2022. május 15-én zárul. Mindkét meghirdetett kategóriában 10-10 helyezettet választ ki a zsűri. A nyertes pályázatok megvalósítását összesen 15 millió forinttal támogatja, valamint a nyertes pályázatok benyújtóit 100.000 forint értékű ajándékutalvánnyal is díjazza a hitelintézet. Emellett az első 500 beérkező pályázat benyújtója Társasházi Háztartás szaklap előfizetést kap.

Az alábbi linken online lehet pályázni:

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.