RenoPont

Podcast Méhes Martinával a RenoPont szolgáltatásokról

Méhes Martina, az Energiaklub ügyvezetője, szakmai igazgatója volt Szabó M. István vendége a Napi.hu podcastjában. Martina - aki egyben a RenoHub projekt konzorciumvezetője - elmondta, hogy országosan már hét RenoPont irodában várják azokat a lakossági ügyfeleket, akik ingatlanjukon valamilyen energetikai korszerűsítést terveznek végrehajtani. Mint megtudtuk, a rezsicsökkentés átalakításának bejelentése óta sokan felkeresik a RenoPont irodákat, ahol a tanácsadók műszaki és pénzügyi kérdésekben is rendelkezésre állnak. A tervek között szerepel a szolgáltatások bővítése a teljes projektmenedzsmentig.

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!
Tartalom

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.