RenoPont

Megéri felújítani, ha emelkednek a rezsiköltségek

A Magyar Nemzeti Bank munkatársa arról ír, hogy az emelkedő rezsiárak miatt az energetikai felújítások pár éven belül megtérülnek. Érdemes akár kedvezményesen felvett hitellel korszerűsíteni, mert a kölcsönök pár év alatt visszafizethetők, ezt követően pedig a rezsispórolás már a család jövedelmét gazdagítja. Az MNB számításai szerint egy tipikus Kádár-kocka esetében a hőszigetelés, a nyílászárócsere és a gépészeti felújítás (például kazáncsere) révén lehet a legtöbbet megtakarítani a fűtésszámlából. A megtérülési időket a RenoPont kalkulátorával, számolták ki, amit Te is kipróbálhatsz regisztráció után.

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.