RenoPont

Építem az otthonom konferencia

Egy nagyon izgalmas előadásra szeretnénk felhívni figyelmeteket: szeptember 27-én Dr. Szalay Zsuzsa (BME) és Illésné Szécsi Ilona (MEHI, RenoPont) kolléganőnk tart online előadást Új szempont az építkezéseknél: Fenntarthatóság címmel az Építem az otthonom konferencia keretében.

Manapság ugyanis mindenki a fenntarthatóságot hirdeti, de nem minden az, ami annak látszik. A konferencián további nagyon hasznos előadásokat hallgathatunk meg építkezés, felújítás témákban.

Az előadás azok számára, akik regisztrálnak, ingyenes elérhető lesz 27.-e után 24 óráig. Építem az otthonom 2023

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.