RenoPont

Energiahatékony épületfelújítás társasházaknak

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) február és március folyamán három alkalmas, gyakorlati szempontú képzéseket kínál elsősorban társasházkezelőknek és közös képviselőknek, de bármely felújítás-menedzsmentben vagy döntéselőkészítésben érdekelt szakember számára is hasznos lehet. Az előadások egy részét a RenoPont szakemberei tartják: a finanszírozási kérdésekről Illésné Szécsi Ilona (MEHI), a közösségi tervezésről, a lakók közti együttműködésről pedig Varga Zoltán (IMRO) fog beszélni. Célunk, hogy a gyakorlatban is alkalmazható tudást, eszközöket kínáljunk, hogy minél több és hatékonyabb társasházi energetikai felújítás valósulhasson meg Magyarországon. Legyen naprakész a műszaki megoldásokban, a pénzügyi lehetőségekben és a hatékony kommunikáció eszközeiben is! A képzést online formában tartják, díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Időpontok:

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.