RenoPont

A 2016-ban rendezett első találkozó célja az volt, hogy összehozza az energiahatékonyságban érdekelt feleket. Így a résztvevők a kormányzatok, az állami szektor, a nem kormányzati szervezetek, a civil szféra és az üzleti élet képviselői közül kerülnek ki. Fontosnak tartják, hogy a különböző nézőpontok találkozzanak; megpróbálnak mindenkit bevonni a párbeszédbe. Remek környezetet biztosít a hálózat kiépítéshez. A legtöbb konferencia a nyugat-európai térségre koncentrál, azonban ezek megoldásai nem mindig alkalmazhatók ebben a térségben. Legfőképpen segíteni akarják egy hasznos közép-kelet európai energiahatékonysági közösség kialakítását, ezért nagy figyelmet fordítanak a kapcsolatteremtésre.
A konferencia szeptember 21-24. között kerül megrendezésre a romániai üdülőhelyen, Brassópojánán.

Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a projekt az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.