RenoPont

Az Energiaklub konferenciát tartott a rezsiválságról

Kiút a rezsiválságból: vágyak és lehetőségek címmel tartottunk konferenciát. A rendezvény fő témája volt, hogy mi akadályozza az energetikai felújításokat, beruházásokat és mi az, ami ösztönzőleg hathat ezekre. A konferenciát Méhes Martina, az Energiaklub ügyvezetője nyitotta meg, őt követték a RenoHUb konzorciumi partnerek előadásai. Konferenciánkat RenoHUb projektünk keretén belül, a Fenntartható Energia Európai Hete (EUSEW) programsorozatához kapcsolódva rendeztük meg szeptember 7-én a Magnet Közösségi Házban.

Gulyás István beszél
Hasznosnak találtad ezt az oldalt? Kérjük segítsd munkánkat visszajelzéseddel a két gomb valamelyikére kattintva!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj újdonságainkról, olvass tippeket a mélyfelújításról, hogy felkészülten vághass bele!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felújításod bármelyik fázisába be tudunk csatlakozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass meg minket irodáink valamelyikében!

Ez a weboldal az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásában részesült, a Gyakran ismételt kérdések és az Energiamegtakarítási kalkulátor háttérprogramja a 847100. sz., az összes stöbbi aloldal a 845652. sz. támogatási szerződés keretében. A weboldal tartalma a RenoHUb és a QualDeEPC konzorcium kizárólagos felelőssége, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.